Treća konferencija D Days 30. maja u Banjoj Luci

BAM consult, uz institucionalnu podršku Agencije za bankarstvo Republike Srpske, Komisije za hartije od vrijednosti i Udruženja za promet nekretninama organizuje treću konferenciju D Days pod nazivom „Poslovanje finansijskog sektora i sektora nekretnina u uslovima “polikrize”- samo je neizvjesnost izvjesna!“

Konferencija će se održati 30. maja u Banjoj Luci.

Teme konferencije biće poslovanje finansijskog sektora i sektora nekretnina u uslovima inflacije, krize javnog i privatnog duga, rastućih troškova života, građanskih nemira, ratova, pandemija. U takvim uslovima poslovanje postaje teže i neizvjesnije nego ikad prije.

Kako poslovati u takvim uslovima? Koje korake će preduzeti regulatori, a šta mogu uraditi sami učesnici na finansijskim tržištima i investitori u sektoru nekretnina.

Kakva je situacija u zemljama regiona i kakvi su globalni trendovi? Kako nam ubrzana digitalizacija i primjena IKT tehnologija omogućava poboljšanje korisničkog iskustva i produktivnosti?

Da li se isplati (i dalje) ulagati u nekretnine? Poboljšanje zakonskog okvira za poslovanje u sektoru nekretnina – kako i kada ga možemo očekivati? I još mnogo toga…..

Rezervišite svoje mjesto na konferenciji i budite dio dijaloga o poslovanju finansijskog sektora i sektora nekretnina u uslovima “polikrize”.

Uskoro opširnije.