O nama

Nekoliko riječi o organizatoru…

Bam consult d.o.o. Banjaluka bavi se različitim poljima business consultinga, PR, oglašavanja i sl. Oni koji su sarađivali s nama kažu “da se izuzetno dobro razumijemo”  u event marketing. Dakle, za naše klijente i u okviru naših projekata, organizovali smo brojne poslovne događaje poput konferencija, seminara, foruma, godišnjica, proslava i sl. Ukoliko želite da saznate više o nama (ko smo, šta radimo, ko su nam partneri i dr.) tu je i link za našu stranicu: bamconsult.biz

I malo više informacija o konferenciji…

Nakon uspešno održane tri DDays konferencije u organizaciji BAM consult, prve u septembru 2021. godine u hotelu “Kardial” u Tesliću, druga 16. i 17. juna u hotelu “Mediteran” u Bečićima, Crna Gora , treća u hotelu “Bosna” Banja Luka, BAM consult nastavlja tradiciju i aktivno radi na organizaciji četvrtog DDaysa.

Kada i gdje?

17. april 2024. godine, hotel “Bosna” Banjaluka

Do početka konferencije ostalo je:

Teme konferencije:

DDays konferencija pod nazivom “Aktuelne promjene u poslovanju finansijskog sektora – zelenije, digitalnije, odgovornije!” ovaj put baviće se temama koje se tiču primjene novog Zakona o elektronskom novcu u Republici Srpskoj i novog Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti u Bosni i Hercegovini.
Izazovi koji stoje na putu bržoj digitalizaciji bankarskog sektora, kao i načini na koji se oni mogu savladati biće tema jednog od panela i jednog predavanja. Šta nam donosi primjena ESG kriterijuma i kakve koristi imaju
investitori i kompanije koje ih primjenjuju. Kako nam ubrzana digitalizacija i primjena IKT tehnologija omogućava poboljšanje korisničkog iskustva i produktivnosti? Institucionalni partneri četvrtog DDaysa su Ministarstvo finansija i trezora Bosne i Hercegovine i Agencija za bankarstvo Republike Srpske.

I još mnogo toga…

…i ko su panelisti, predavači?

Na prve tri konferencije smo imali izuzetne predavače, govorili su top menadžeri kompanija i visoki predstavnici institucija poput: Deutsche Telekoma, McKinsey-ja, Infobipa, Mastercarda, TS Ventura fonda, predstavnici Agencija za bankarstvo Republike Srpske i Federacije BiH, Ministarstva finansija Republike Srpske, Centralne banke Crne Gore, Udruženja banka Republike Srbije, EBRD Bosne i Hercegovine i Crne Gore, te mnogi drugi vrhunski stručnjaci.

Na četvrtoj konferenciji učestvovaće predstavnici top menadžmenta regulatornih institucija iz finansijskog sektora, banaka, MKO, ministarstava,  ICT kompanija, poslovne zajednice…..

Saznaj više…

Kome je konferencija namijenjena?

Top i srednji nivo menadžmenta:

 • Regulatora finansijskih tržišta
 • Banaka
 • Mikrokreditnih organizacija
 • Društava za upravljanje investicionim fondovima
 • Brokerskih kuća
 • IKT i FINTECH kompanija
 • Javnih i privatnih kompanija
 • Javne uprave
 • Finansijskih institucija
 • Obrazovnih institucija
 • Medija i dr.

Na konferenciju će biti pozvani učesnici iz BiH i cijelog regiona JIE.

Očekujemo oko 200 učesnika iz zemlje i regiona.

Sponzori D Daysa

Prijatelji D Daysa

Medijski pokrovitelji

Gdje se održava?

Hotel Bosna – zahvaljujući raznovrsnom i bogatom sadržaju savršeno je mjesto za korporativne događaje i konferencije.

Hotel Bosna, Banja Luka

Adresa:

Kralja Petra I Karađorđevića 97,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Kontakt za rezervaciju:

Tel: +387 51 215 775

E-mail: info@hotelbosna.com