O nama

Nekoliko riječi o organizatoru…

Bam consult d.o.o. Banjaluka bavi se različitim poljima business consultinga, PR, oglašavanja i sl. Oni koji su sarađivali s nama kažu “da se izuzetno dobro razumijemo”  u event marketing. Dakle, za naše klijente i u okviru naših projekata, organizovali smo brojne poslovne događaje poput konferencija, seminara, foruma, godišnjica, proslava i sl. Ukoliko želite da saznate više o nama (ko smo, šta radimo, ko su nam partneri i dr.) tu je i link za našu stranicu: bamconsult.biz

I malo više informacija o konferenciji…

Nakon uspješno održane dvije konferencije u organizaciji BAM consult: prva u septembru 2021. godine u hotelu “Kardial” u Tesliću, druga 16. i 17. juna u hotelu “Mediteran” u Bečićima, Crna Gora, BAM consult je krenuo u nove aktivnosti i organizaciju trećeg D Daysa.

Kada i gdje?

30. maj 2023. godine, hotel “Bosna” Banjaluka

Do početka konferencije ostalo je:

Teme konferencije:

Inflacija, kriza javnog i privatnog duga, rastući troškovi života i građanski nemiri, ratovi, pandemija, klimatske promjene – jednom riječju: „polikriza“. Poslovanje finansijskog sektora i sektora nekretnina u takvim okolnostima postaje teže i neizvjesnije nego ikad prije.

Kako poslovati u takvim uslovima? Koje korake će preduzeti regulatori, a šta mogu uraditi sami učesnici na finansijskim tržištima i investitori u sektoru nekretnina. Kakva je situacija u zemljama regiona i kakvi su globalni trendovi?

Kako nam ubrzana digitalizacija i primjena IKT tehnologija omogućava poboljšanje korisničkog iskustva i produktivnosti?

Da li se isplati (i dalje) ulagati u nekretnine? Poboljšanje zakonskog okvira za poslovanje u sektoru nekretnina – kako i kada ga možemo očekivati?

I još mnogo toga…..

…i ko su panelisti, predavači?

Na prvoj i drugoj konferenciji smo imali izuzetne predavače, govorili su top menadžeri kompanija i visoki predstavnici institucija poput: Deutsche Telekoma, McKinsey-ja, Infobipa, Mastercarda, TS Ventura fonda, Ministarstva finansija Republike Srpske, Centralne banke Crne Gore, Udruženja banka Republike Srbije, EBRD Bosne i Hercegovine i Crne Gore, te mnogi drugi vrhunski stručnjaci.

Na trećoj konferenciji učestvovaće predstavnici top menadžmenta regulatornih institucija iz finansijskog sektora, banaka, MKO, ministarstava, investitora i posrednika na tržištu nekretnina, ICT kompanija, fondova, poslovne zajednice…..

Saznaj više…

Kome je konferencija namijenjena?

Top i srednji nivo menadžmenta:

 • Regulatora finansijskih tržišta
 • Banaka
 • Kompanija iz sektora nekretnina
 • Mikrokreditnih organizacija
 • Društava za upravljanje investicionim fondovima
 • Brokerskih kuća
 • IKT i FINTECH kompanija
 • Javnih i privatnih kompanija
 • Javne uprave
 • Finansijskih institucija
 • Obrazovnih institucija
 • Medija i dr.

Na konferenciju će biti pozvani učesnici iz BiH i cijelog regiona JIE.

Očekujemo oko 200 učesnika iz zemlje i regiona.

Sponzori D Daysa

Prijatelji D Daysa

Medijski pokrovitelji

Gdje se održava?

Hotel Bosna – zahvaljujući raznovrsnom i bogatom sadržaju savršeno je mjesto za korporativne događaje i konferencije.

Hotel Bosna, Banja Luka

Adresa:

Kralja Petra I Karađorđevića 97,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Kontakt za rezervaciju:

Tel: +387 65 12 88 33

E-mail: kotizacije@bamconsult.biz