O nama

Nekoliko riječi o organizatoru…

Bam consult d.o.o. Banjaluka bavi se različitim poljima business consultinga, PR, oglašavanja i sl. Oni koji su sarađivali s nama kažu “da se izuzetno dobro razumijemo”  u event marketing. Dakle, za naše klijente i u okviru naših projekata, organizovali smo brojne poslovne događaje poput konferencija, seminara, foruma, godišnjica, proslava i sl. Ukoliko želite da saznate više o nama (ko smo, šta radimo, ko su nam partneri i dr.) tu je i link za našu stranicu: bamconsult.biz

I malo više informacija o konferenciji…

Do početka konferencije ostalo je:

Nakon uspješno održane prve digitalne konferencije u organizaciji BAM consult u septembru 2021. godine u hotelu “Kardial” u Tesliću, BAM consult je krenuo u nove aktivnosti i organizaciju drugog D Daysa.

Kada i gdje?

16. i 17. jun 2022. godine, hotel “Mediteran”  Bečići, Crna Gora

Teme konferencije:

Digitalizacija i inovacije u svim sferama poslovanja javnog i privatnog sektora, povećanje produktivnosti kompanija uvođenjem inovacija, finansijski i tehnički oblici podrške procesima digitalizacije, fin tech – unapređenje platformi za bezgotovinsko plaćanje, sigurnost i edukacija potrošača u sferi on line plaćanja, digitalizacija javne uprave, preduzetnička infrastruktura za inovacione kompanije, blockchain, syber security i dr.

…i ko su panelisti, predavači?

Panelisti, predavači, moderatori su predstavnici relevantnih asocijacija, javnih i privatnih kompanija, finansijskih i javnih institucija, međunarodnih organizacija i akademske zajednice SAZNAJ VIŠE

Kome je konferencija namijenjena?

Top i srednjem nivou menadžmenta javnih i privatnih preduzeća, javne uprave, opština i gradova, međunarodnih i nevladinih organizacija, finansijskih institucija, obrazovnih institucija, IT kompanija, inovativnih kompanija, medija i dr. Na konferenciju će biti pozvani učesnici iz BiH i cijelog regiona jugoistočne Evrope.

Očekivani broj učesnika: cca 250

Sponzori D Daysa

Prijatelji D Daysa

Medijski pokrovitelji

Gdje se održava?

Hotel Mediteran – zahvaljujući raznovrsnom i bogatom sadržaju savršeno je mjesto za korporativne događaje i konferencije.

Hotel & Resort MEDITERAN

Adresa:

Bečići bb,
85310 Budva, Crna Gora

Smještaj možete rezervisati preko agencije VTTI Travel Banjaluka

tel: 00387 65 35 00 53

e-mail: info@vttitravel.com