O nama

Nekoliko riječi o organizatoru…

Bam consult d.o.o. Banjaluka je privredno društvo koje se bavi različitim poljima business consulting-a, PR-a, oglašavanja i sl. Oni koji su sarađivali sa nama kažu „da se izuzetno dobro razumijemo“ u event marketing.  Dakle, za naše klijente i u okviru naših projekata, organizovali smo brojne poslovne događaje poput konferencija, seminara, foruma, godišnjica, proslava i sl. Ukoliko želite da saznate više o nama (ko smo, šta radimo, ko su nam partneri i dr.) tu je i „link“ za našu stranicu: bamconsult.biz

I malo više informacija o konferenciji…..

Do početka konferencije ostalo je:

Kada i gdje?

30. septembar i 01. oktobar 2021. godine, hotel Kardial, Teslić

Kako?

Prvo izdanje konferencije D Days pod nazivom „„Digitalizacija zemalja JIE-povratak u budućnost“ trebalo bi se održati u hibridnom formatu.

To znači da će postojati mogućnost on line učestvovanje u programu i on line praćenje konferencije i/ili učestvovanje i praćenje uz prisustvo na događaju. Ipak, koliko god nam epidemiološka situacija bude dozvoljavala, imamo namjeru da se konferencija organizuje na način kako smo svi do prošle godine i navikli. A to znači da imamo namjeru ovu konferenciju realizovati tako da omogući punu interakciju svih učesnika u programu konferencije, uspostavljanje novih poslovnih kontakata i sklapanje prijateljstava tokom druženja van zvaničnog dijela programa i sve to „začinjeno“ s malo dobre zabave. Naravno, sve prethodno uz puno poštovanje svih epidemioloških mjera koje budu važeće u tom trenutku.

A o čemu ćemo pričati……

Konferencija će pružiti uvid o dostignućima na globalnom i regionalnom tržištu ICT tehnologija. Kroz praktična iskustva panelista i predavača sagledaćemo gdje se trenutno nalazi BiH i zemlje regiona, kao i šta trebamo uraditi da bi mogli uhvatiti korak sa razvijenim svijetom. Na ovom događaju bi trebali steći saznanja o trenutnim trendovima u ICT sferi poslovanja, inovativnim tehnologijama i inovacijama u oblasti e poslovanja.

D Days bi trebao dati uvid u to koja napredna ICT rješenja su primjenjiva kod nas i koja se mogu se trenutno implementirati radi unapređenja  poslovanja, ali i kreiranja strategija digitalizacije za budućnost.

…i ko su panelisti,predavači?

Panelisti, predavači, moderatori su predstavnici relevantnih asocijacija, javnih i privatnih kompanija, finansijskih i javnih institucija, međunarodnih organizacija i akademske zajednice  SAZNAJ VIŠE

Kome je konferencija namjenjena?

Učesnici konferencije su menadžeri u javnom sektoru i privatnom sektoru, kao i zaposleni koji su zaduženi za implementaciju ICT rješenja u organizacijama u kojima rade.

Sponzori D Days-a

Prijatelji D Days-a

Medijski pokrovitelji

Gdje se održava?

Hotel Kardial je jedan od najboljih hotela u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, obogaćen mnogim sadržajima.

Hotel Kardial

Adresa:

Petra Jokića,
Banja Vrućica 74000 Teslić