Haris Kadic DDAYS

Haris Kadić
menadžer prodaje, CEO – Realtor, ABR, SRS, stručno osposobljeno lice za poslove posredovanja, StanPromet agencija za promet nekretninama

Biti prvi, najbolji, inovativan i inspirisati druge, a pri tome spojiti ljude i nekretnine da dijele sudbinu je poslovna misija i vizija Harisa Kadića.

Energičan, ambiciozan i iskusan stručnjak s više od 13 godina iskustva u industriji nekretnina na tržištu Bosne i Hercegovine i regije.

U karijeri je obavljao različite funkcije (prodajni agent, direktor, menadžer i poslovni partner u agenciji), a od 2020. godine radi kao agent u agenciji Stanpromet koja je specijalizovana za obavljanje posredovanja u procesu kupovine, prodaje i najma nekretnina.

Uspjeh koji je ostvario u karijeri duguje velikoj želji za napretkom i zbog toga se konstantno edukuje i prati savremene trendove. Najbolji primjer toga jeste da je u industriji nekretnina u Bosni i Hercegovini i regiji prvi počeo sa primjenom 3D tehnologije koja nudi mogućnost virtuelne prezentacije nekretnina i koja vam donosi brojne prednosti.

Na prostoru Sarajeva je jedini član Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD – stečeno zvanje REALTOR®