Nenad Đorđević
predsjednik Upravnog odbora udruženja Klaster nekretnine

Konsultant za poslove posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti u Mozaik nekretnine doo Beograd. Od ujedinjenja, član je Upravnog odbora udruženja UPPN-KROV koje je dalo inicijativu za donošenje Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti u Republici Srbiji.
Bio je potpredsjednik Upravnog odbora Klastera nekretnine 2011. godine. Od januara 2012. godine predsjednik Upravnog odbora Klastera nekretnine.
Zamjenik je predsjednika Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije, Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije od 2011. godine.
Bio je član Posebne radne grupe Ministarstva trgovine i usluga Republike Srbije za izradu Nacrta zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti i član Radne grupe Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Republike Srbije za izradu podzakonskih akata po osnovu Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Osnovao je agenciju za posredovanje u prometu nepokretnosti “Mozaik” 1999. godine, a od 2011. godine radi kao savjetnik u Mozaik nekretnine d.o.o. Beograd. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, Odsjek za međunarodne studije.